Конвекційні печі (конвектомати) – випічка хлібобулочних виробів в промислових умовах
Професійна конвекційна піч (конвектомат) використовується для приготування різних хлібобулочних виробів, випічки, гастрономічної продукції та інших кулінарних страв. Для побутової експлуатації застосовується спрощений варіант під назвою аерогриль. У нашому інтернет магазині Ви можете купити конвекційну піч з доставкою в будь-який населений пункт України!
Промислові конвекційні печі для випічки найчастіше використовуються в таких закладах як:
- кондитерські;
- ресторани;
- булочні;
- їдальні;
- пекарні;
- кафе;
- бари.
У багатьох магазинах, основним профілем яких є випічка хліба і булок, можуть використовуватися кілька різних видів конвекційних печей. Використання даних апаратів в промислових масштабах дозволяє заощадити до 20% часу на приготування страв.
Конвекційні печі - принцип роботи та основні функції обладнання
Розглянемо більш детально роботу електричної конвекційної печі, яка полягає в наступному – термоелектричний нагрівальний елемент (ТЕН) нагріває повітря всередині печі, а спеціальний реверсивний вентилятор (в деяких моделях присутні кілька штук) рівномірно розподіляє гаряче повітря по камері, тим самим забезпечуючи якісну обсмажування продукту.
Професійна конвекційна піч дозволяє серйозно скоротити час, необхідний на приготування продукту. Скорочуючи час готування страви, Ви тим самим оптимізуєте роботу свого ресторану, кафе або бару що дозволяє збільшити приплив постійних клієнтів. На ринку теплового обладнання присутні конвектомати з функцією парозволоження, вона дозволяє вберегти хлібобулочні вироби від пересихання, зробити їх більш м'якими.
Система парозволоження відрізняється від пароконвектоматів, виглядає вона таким чином: на ковекційну піч ставитися ємність наповнена водою і всередину камери виводитися спеціальна трубка, яка періодично бере воду з ємності для подачі її на гарячий ТЕН, тим самим досягаючи процесу пароутворення. У тих моделях, де відсутня функція пароувлажнения продукту можна зробити її самому: вниз пекарної камери встановлюється неглибока гастроємність з водою, яка буде випаровуватися під час випічки кулінарних страв.
У нашому інтернет магазині харчового технологічного обладнання представлений великий вибір харчового обладнання для ресторанів і промислових кухонь. У нас Ви можете купити конвекційну піч з доставкою, як до Києва, так і в будь-який інший місто на території України. Для Вашої зручності, ми реалізували систему покупки конвекційних печей в кредит. Ми надаємо послуги сервісу і підключення обладнання. Гарантія на професійну конвекційну піч становить 12 місяців. Наші консультанти завжди готові допомогти Вам з вибором, дати корисні поради, рекомендації. Телефонуйте!
Часті питання про професійні конвекційні печі
🔝 Які конвекційні печі найпопулярніші?
♨ Які конвекційні печі мають режим парозволоження?
⏬ Які розміри листів бувають в конвекційних печах?
Найпопулярнішими з досвіду наших клієнтів є такі розміри:
✓Повнорозмірні - 600мм.*400мм.
✓Середньорозмірні - 400мм*300мм.
✓Малорозмірні - 325*265мм.
👍 Які бренди конвекційних пічок популярні?
З досвіду роботи наших клієнтів якісними і надійними є такі виробники:
➤ Unox (Італія);
➤ Hendi (Польща);
➤ Apach (Італія);
➤ Primax (Італія);
➤ Hurakan (Китай);